Преземи од тука:

Тема 6 – Алгоритам и Програма

Тема 7 – Совладување на Алгоритамско размислување преку игра

Тема 8 -КРЕИРАЊЕ ЕДНОСТАВНИ ПРОГРАМИ

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here