ИНФОРМАТИКА VI одд. – 5 тема КРЕИРАЊЕ НА ПРОГРАМИ

Преземи од тука:

11, 12 час – Изработка на програми со структура на повторување

8 час – Изработка на програми со редоследна структура

7 час – Изработка на програми кои вклучуваат променливи

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here