Преземи од тука:

Тема 1: Претстава за себе како граѓанин

Тема 2: Соработка и поврзаност во граѓанско општество

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here