ИНДИВИДУАЛИЗИРАН  НАЧИН НА РАБОТА

ПЛАНИРАЊЕ  МЕРКИ  ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ФИЗИЧКИ И КОМУНИКАЦИСКИ ПРЕПРЕКИ  

(ИНДИВИДУАЛИЗИРАН  НАЧИН НА РАБОТА) ВО УЧИЛИШТЕ

Преземи од тука:

obrazac 1-individualizacija

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here