izvorce-logo

Нови евидентни листови и преведници

Педагошка евиденција - НОВИ евидентни листови и преведници Евидентен лист за успехот на ученикот/ученичката (Описно оценување I - III одделение) Евидентен лист за успехот на ученикот/ученичката (Описно оценување I - III...
ОЦЕНУВАЊЕ ПО НИВОА - V одделение

ОЦЕНУВАЊЕ ПО НИВОА – V одделение

Преземи од тука: ОЦЕНУВАЊЕ ПО НИВОА

Таблична сложувалка

Кликни тука: Remove term: Таблична сложувалка Таблична сложувалка

Игри со таблица множење

Игри со таблица множење http://www.mathplayground.com/ASB_GrandPrixMultiplication.html http://www.mathplayground.com/ASB_SpaceRaceMultiplication.html http://www.mathplayground.com/ASB_PenguinJumpMultiplication.html http://www.mathplayground.com/ASB_Swimming_Otters.html http://www.mathplayground.com/ASB_TugTeamMultiplication.html http://www.mathplayground.com/puzzle_pics_multiplication.html  

Мерење Агли

Мерење Агли  

Подготовка РК

21.02. 2018 RK Reshavanje i analiza na reshenija na logichki zadachi – 5 chas NL – Reshavanje ligichki zadachi – 5 Source link

Сертификат за ученици

Преземи од тука:  Сертификат за ученици

Интерактивна Табла

Кликни тука: Интерактивна Табла  

Техники на учење – ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Преземи од тука: Техники на учење - ПРЕЗЕНТАЦИЈА