Игра со проценти

КЛИКНИ тука: Игра со проценти
игра со календар

Игра со читање на календар

ИГРАЈ тука: Игра со читање на календар

Сортирање на 3D форми – Игра со Венов Дијаграм

ИГРАЈ тука: Сортирање на 3D форми - Игра со Венов Дијаграм    

Презентација за креативни наставници – Power Point

Преземи од тука: Презентација за креативни наставници  
sertifikat za ucenici

Сертификат за ученици – Word темплејт

Сертификатот можете да го преземете од тука: Сертификат

Благодарница за ученици – Word темплејт

Благодарницата преземете ја од тука: Благодарница
izvorce-diploma

Диплома за ученици – Power Point темплејт

Преземи од тука: диплома за ученици
izvorce-sertifikat

Сертификат за наградени ученици – Power Point темплејт

Преземи од тука: Сертификат за наградени ученици