izvorce-logo

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА СО УЧЕНИЦИ СО ПОТЕШКОТИИ ВО УЧЕЊЕТО ЗА V одд

Преземи од тука: Програма-за-деца-со-потешкотии-во-уч.-за-5-одд
izvorce-logo

Програма за работа на талентирани ученици за Vодд

Преземи од тука: програма за работа со талентирани ученици - 5 одд

ГОДИШНО ГЛОБАЛНО ПЛАНИРАЊЕ на дополнителна и додатна настава V одд

Преземи од тука: ГОДИШНО ГЛОБАЛНО ПЛАНИРАЊЕ на дополнителна и додатна настава V одд

Периоден систем

Преземи од тука
azbuka

Азбука од А до Ш

Преземи ги од тука сите букви од азбуката: AZBUKA MK

Хемиски реакции

Преземи од тука
izvorce-logo

Наставни листови за V одд

Преземи од тука: МАТЕМАТИКА Примери на задачи од екстерното тестирање по математика за V одд. TEST – formi vo ramnina V odd. Sobiranje i odzemanje do 1 000 000 – test II nivoa NASTAVEN LIST –...
izvorce-logo

Наставни листови за I одд

Преземи од тука: МАТЕМАТИКА pisuvanje cifri Geometriski formi – povtoruvanje Slikovno graficko predstavuvanje broevi Slikovito predstavuvanje na rezultati od broenje nastavno livce del -celo redni broevi- povtoruvanje Sobiranje i odzemanje 1 do 10 – slozuvalka nastaven list + – do...

Шеми за новогодишни картички

Преземи од тука:

Колку е часот?

Преземи од тука: kolku e casot